Samen
zorgen we
dat iedereen
wat te vieren
heeft

Een serieuze domper

Bijzondere momenten zijn er om te vieren. En vieren doen we met elkaar. Al is dat niet altijd een succes. Je kent ze wel, die feestjes waarbij je het goede gevoel mist, het aan betekenis ontbreekt en die je zo weer vergeet. Zonde. Want al onze viermomenten horen en kunnen juist enorm betekenisvol zijn. Vooral voor de vele moeders en baby’s voor wie het vieren van nieuw leven nog in te veel gevallen niet is gegund.

Geen viering gunnen… heh?

In verschillende delen van de wereld en voornamelijk in Afrika, moet je op dit moment eerst betalen voordat je zorg krijgt tijdens zwangerschap en bevalling. Veel aanstaande moeders die weinig of geen geld hebben krijgen hierdoor niet de nodige veilige zorg en worden veelal aan hun lot overgelaten. Dit mag niet zo zijn. En hier gaan we wat aan doen

Het idee

Het idee hiervoor is simpel: we gaan onze viermomenten met elkaar delen. Hoe precies? Met lekkere hapjes! Want eten verbindt. En aangezien lekkers onderdeel is van elk feestje, gebruiken we die nu om het feestje onwaarschijnlijk bijzonder te maken voor elkaar én voor een ander.

A touch of Africa

Afrika staat bekend om de vele culinaire smaken, cultuur en warmte. Het is een continent dat weet hoe te vieren. Daarom creëren we lekkere traktaties met een herkenbare basis en een bijzonder vleugje Afrika. Zo krijg je de heerlijkste lekkernijen voor geslaagde viermomenten.

Celebrate Life

Viermomenten zijn gewoon leuker als je anderen met je mee kan laten vieren. Dus met elk Afrii-hapje op jouw feestje of verwenmomentje gun je een aanstaande moeder in Afrika ook een feestelijke ervaring. Laten we daarom de mooie momenten delen, lekker eten en zo samen het leven vieren.

Vier mee

Binnenkort lanceren we de Afrii Shop. En om dit te vieren gaan wij trakteren! Kies en claim hieronder snel jouw traktatie!

Hoe het begon

Moeder op een missie

Genot met impact

Resultaten tot nu toe

Smakelijke viering

Ga voor lekkers